Complements / Hi ha 127 productes

Xapa quadrada "Endavant República".
Esgotat

Xapa quadrada "Endavant...

L’Assemblea té un gran objectiu, la independència de Catalunya. Posa`t aquesta xapa i clama: Endavant República Catalana! Hi ha cinc colors disponibles. Mides: 40 mm x 40 mm.
1,00 €
Producte disponible amb diferents opcions

Clauer metacrilat rodó estelada...

Porta amb tu la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa les claus en aquest clauer de metacrilat amb l’estelada vermella! D'uns 4 centímetres de diàmetre aproximadament.
2,50 €
Disponible

Adhesiu estelada vermella onejant

Enganxa aquesta estelada vermella allà on vulguis per demostrar que tu també vols la independència de Catalunya. És ideal per enganxar al cotxe o a la moto. Fins a la independència! Adhesiu amb tractament de gota de resina. Mides: 6,5 x...
2,00 €
Disponible

Clauer rodó estelada vermella

Posa les teves claus en aquest clauer amb una estelada vermella. Porta el desig de la independència de Catalunya a la teva butxaca. Fins a la llibertat! Conté gota de resina i va acompanyat d’un estoig negre.
3,00 €
Disponible

Penjoll estelada blava

L’estelada és el símbol de llibertat de Catalunya. Posa’t aquest collaret amb l’estelada blava i transmet l’anhel de llibertat del poble català. Mostra que desitges la independència de Catalunya! Cordó ajustable. Mida: diàmetre 25 mm.
2,50 €
Disponible

Penjoll estelada vermella

L’estelada és el símbol de llibertat de Catalunya. Posa’t aquest collaret amb l’estelada vermella i transmet l’anhel de llibertat del poble català. Mostra que desitges la independència de Catalunya! Cordó ajustable. Mida: diàmetre 25 mm.
2,50 €
Disponible

Penjoll Catalunya / Estelada

L’estelada és el símbol de llibertat de Catalunya. Posa’t aquest collaret i transmet l’anhel de llibertat del poble català! La peça metàl·lica (de 2 cm d'alçada x 2 cm d'amplada) té la forma de Catalunya i porta incorporada l’estelada....
5,00 €
Disponible

Clauer abarca estelada

Porta amb tu l’estelada de Catalunya, el desig i l’anhel d’un país lliure i independent. Aconsegueix aquest clauer amb una avarca decorada amb l’estelada blava. No ho dubtis! Mides: 7 x 4 centímetres.
4,00 €
Disponible

Clauer metacrilat Creu Sant Jordi

Aconsegueix aquest clauer metacrilat amb la creu de Sant Jordi, el símbol del patró del nostre país. Mides: 3 x 5 centímetres.
2,50 €
Disponible

Xapa "Cap a la Independència" 38 mm

L’Assemblea té un gran objectiu, la independència de Catalunya. Posa`t la xapa de l’entitat i ajuda’ns a aconseguir el nostre gran objectiu, la independència! Subjecció amb imperdible. Mida: 38 mm de diàmetre.
1,00 €
Disponible

Xapa "Fem la República Catalana"...

L’Assemblea té un gran objectiu, la independència de Catalunya. Posa`t la xapa de l’entitat i acompanya’ns en aquest camí cap a la República Catalana. Subjecció amb imperdible. Mides : 38mm de diàmetre.
1,00 €
Disponible

Xapa "Make a Move" 38 mm

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Posa’t la xapa de “Make a Move” que inclou el logotip de l’Assemblea. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya. Subjecció amb imperdible. Mida: 38 mm de diàmetre.
1,00 €
Disponible

Adhesiu Assemblea estelada blava...

Passeja l’estelada de Catalunya allà on vagis. Enganxa aquest adhesiu de l’Assemblea de l’estelada blava allò on vulguis. És ideal per a cotxes i motos. Tractament de gota de resina. Mida: 4,4 x 2,7 cm.
1,50 €
Disponible

Clauer escut estelada blava

Porta les teves claus en aquest clauer amb una estelada blava. Porta el desig de la independència de Catalunya a la teva butxaca. Conté gota de resina i va acompanyat d’un estoig negre.
3,00 €
Disponible

Polsera silicona vermella 1...

L’1 d’Octubre de 2017 es va demostrar la dignitat del poble de Catalunya. Aquell dia ens vam autodeterminar i vam reclamar la independència de Catalunya. Recorda aquella jornada històrica amb aquesta polsera commemorativa. Fins a la...
1,00 €
Disponible

Polsera silicona groga

Porta amb tu l’estelada de Catalunya, símbol de llibertat i dignitat. Si desitges la independència d’aquest país, aconsegueix la polsera de silicona de color groc de l’Assemblea! 3 mides disponibles
2,00 €
Disponible
Polsera estelada boletes negra
Esgotat

Polsera estelada boletes negra

Porta amb tu la independència de Catalunya, que quedi clar quin és el teu desig! Posa’t aquesta polsera de boletes negres amb una estelada blava. És elàstica. Mides: 19,5 mm la gran i 16mm la petita.
3,00 €
Producte disponible amb diferents opcions

Penjoll Estelada metall

L’estelada és el símbol de llibertat de Catalunya. Posa’t aquest collaret i transmet l’anhel de llibertat del poble català. Mostra que desitges la independència de Catalunya. Diàmetre de cordó ajustable. Peça metàl·lica de 1,8 cm...
5,00 €
Disponible

Adhesiu Assemblea estelada blava...

Passeja l’estelada de Catalunya allà on vagis. Enganxa aquest adhesiu de l’Assemblea de l’estelada blava allà on vulguis. És ideal per a cotxes i motos. Tractament de gota de resina. Mida: 3 x 1,7 cm.
1,00 €
Disponible

Polsera silicona negre

Porta amb tu l’estelada de Catalunya, símbol de llibertat i dignitat. Si desitges la independència d’aquest país, aconsegueix la polsera de silicona de color negre de l’Assemblea!. 3 mides disponibles
2,00 €
Disponible

Polsera cuir estelada metall 180mm

Porta amb tu la independència de Catalunya, que quedi clar quin és el teu desig! Posa’t aquesta polsera de cuir amb una estelada de metall. Diàmetre de 180 mm (mida petita).
5,00 €
Disponible

Polsera cuir estelada metall 200mm

Porta amb tu la independència de Catalunya, que quedi clar quin és el teu desig! Posa’t aquesta polsera de cuir amb una estelada de metall. Diàmetre de 200 mm (mida gran).
5,00 €
Disponible

Polsera cuir estelada color 180mm

Porta amb tu la independència de Catalunya, que quedi clar quin és el teu desig! Posa’t aquesta polsera de cuir amb una estelada blava. Diàmetre de 180 mm (mida petita).
5,00 €
Disponible

Polsera cuir estelada color 200mm

Porta amb tu la independència de Catalunya, que quedi clar quin és el teu desig! Posa’t aquesta polsera de cuir amb una estelada blava. Diàmetre de 200mm (mida gran).
5,00 €
Disponible

Polsera silicona rosa

Posa’t la polsera de l’Assemblea. Porta amb tu el desig d’independència. Aconsegueix aquesta polsera rosa de silicona! 2 talles disponibles, mitjana i infantil
2,00 €
Disponible

Polsera silicona verda

Posa’t la polsera de l’Assemblea. Porta amb tu el desig d’independència. Aconsegueix aquesta polsera verda de silicona! 2 talles disponibles, mitjana i infantil
2,00 €
Disponible

Xapa "11 Set.19" 38 mm

Porta aquesta xapa per mostrar que el teu objectiu també és la independència de Catalunya. Que l’anhel de llibertat t’acompanyi allà on vagis! Xapa de 38mm de diàmetre en acabat mat.  
1,00 €
Disponible

Ventall 11 Set "Objectiu...

Refresca’t amb el ventall de l’Assemblea de l’11 de setembre. Demostra que el teu objectiu és la independència de Catalunya! Varetes de fusta.
4,00 €
Disponible

Braçalet 11 Set.

Posa’t el braçalet de l’11 de Setembre. Si anheles la llibertat de Catalunya i el teu objectiu és la independència, no ho dubtis. Compra aquesta polsera que conté un estel metàl·lic. Diàmetre de cordó ajustable. Braçalet de pell.
5,00 €
Disponible

Clauer metàl·lic estelada blava...

Porta amb tu, allà on vagis, la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa les claus en aquest clauer metàl·lic amb l’estelada blava onejant.
2,50 €
Disponible

Clauer metàl·lic estelada roja...

Porta amb tu, allà on vagis, la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa les claus en aquest clauer metàl·lic amb l’estelada roja onejant.
2,50 €
Disponible

Polsera cuir estelada rodona

Porta amb tu la independència de Catalunya. Mostra el teu compromís amb la independència de Catalunya, que quedi clar el teu desig! Posa’t aquesta polsera de cuir amb una estelada blava. Diàmetre ajustable.
5,00 €
Disponible

Clauer metacrilat rodó estelada...

Porta amb tu la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa les claus en aquest clauer de metacrilat amb l’estelada blava! D'uns 4 centímetres de diàmetre aproximadament.
2,50 €
Disponible

Clauer metacrilat estelada blava

Porta amb tu la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa les claus en aquest clauer de metacrilat amb l’estelada blava! Mides: 5x3,5 cm (6 mm. de gruix).
2,50 €
Disponible

Clauer metacrilat Catalunya nou...

Catalunya nou estat d’Europa! Porta amb tu la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa les claus en aquest clauer de metacrilat amb l’estelada blava. D'uns 4 centímetres de diàmetre aproximadament.
2,50 €
Disponible

Clauer metacrilat estelada rodona

Porta amb tu la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa les claus en quest clauer de metacrilat amb l’estelada blava! D'uns 4 centímetres de diàmetre aproximadament.
2,50 €
Disponible

Xapa estelada vermella

Passeja l’estelada allà on vagis. Posa’t la xapa de l’Assemblea amb l’estelada vermella i impregna el teu entorn de llibertat i esperança. Xapa plastificada "estelada vermella" de 25mm de diàmetre.
1,00 €
Disponible

Barret de palla "Objectiu...

Protegeix-te amb aquest barret. L’objectiu de l’Assemblea i el teu és el mateix, la independència de Catalunya! Tipus correfocs. Talla única.
4,00 €
Disponible

Encenedor groc estelada vermella

L’estelada vermella és sinònim de llibertat i independència. Compra aquest encenedor electrònic de plàstic amb l'estelada vermella serigrafiada!
1,50 €
Disponible

Bolígraf estelada Assemblea

Escriu la llibertat de Catalunya amb aquest bolígraf de l’estelada blava. El teu objectiu també és la independència de Catalunya!
2,00 €
Disponible

Clauer metàl.lic "Cap a la...

L’Assemblea té un gran objectiu, la independència de Catalunya. Porta les claus en aquest clauer i demostra que comparteixes el mateix objectiu. Cap a la independència! Mides: 4,5 cm d'alçada x 3,5 d'amplada.
1,50 €
Disponible
Oferta!

Paraigua Assemblea plegable "Cap...

L’Assemblea té un gran objectiu, la independència de Catalunya. Aconsegueix aquest paraigua i demostra que comparteixes el mateix objectiu. Cap a la independència!  Paraigua de dues seccions de 20", amb puny de plàstic i eix...
4,00 €
Disponible
Oferta!

Clauer metàl.lic "Make a move"

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Compra el clauer de “Make a Move”, inclou el logotip de l’Assemblea. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya. Mides: 4 cm d'alçada x 3,5 d'amplada.
1,50 €
Disponible
Oferta!

Polsera silicona Make a move

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Posa’t la polsera de silicona de “Make a Move” que inclou el logotip de l’Assemblea. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya.
1,00 €
Disponible
Oferta!

Clauer metàl.lic bandera negra

La bandera negra és originària de la Catalunya del segle XIV. Al llarg dels any ha acompanyat les lluites del nostre país, com ara la guerra dels remences (s. XV) i la dels Segadors (s. XVI). Simbolitza la fermesa i la resistència, i...
3,00 €
Disponible

Xapa bandera negra 38 mm

La bandera negra és originària de la Catalunya del segle XIV. Al llarg dels any ha acompanyat les lluites del nostre país, com ara la guerra dels remences (s. XV) i la dels Segadors (s. XVI). Simbolitza la fermesa i la resistència, i...
1,50 €
Disponible

Pin metal·lic bandera negra

La bandera negra és originària de la Catalunya del segle XIV. Al llarg dels any ha acompanyat les lluites del nostre país, com ara la guerra dels remences (s. XV) i la dels Segadors (s. XVI). Simbolitza la fermesa i la resistència, i...
2,00 €
Disponible

Xapa feminista 38 mm

La llibertat i la igualtat han de ser pilars bàsics de la República catalana. El feminisme agrupa tots els valors indispensables per al progrés social. Catalunya independent serà feminista o no serà. Amb aquesta xapa mostra el teu rebuig...
1,00 €
Disponible

Imant estelada blava

Penja l’estelada blava de la teva nevera o congelador. Impregna casa teva de l’anhel de lliberta que tan reclama el poble de Catalunya.
2,50 €
Disponible

Imant estelada vermella

Penja l’estelada vermella de la teva nevera o congelador. Impregna casa teva de l’anhel de lliberta que tan reclama el poble de Catalunya.
2,50 €
Disponible

Pin estelada vermella onejant

Porta amb tu, allà on vagis, la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa’t el pin amb l’estelada vermella. Mides: 10 x 15 mm.
2,00 €
Disponible

Pin estelada blava onejant

Porta amb tu, allà on vagis, la dignitat i la voluntat de llibertat del poble català. Posa’t el pin amb l’estelada blava. Mides: 10 x 15 mm.
2,00 €
Disponible

Clauer rodó estelada blava

Porta les teves claus en aquest clauer amb una estelada blava. Porta el desig de la independència de Catalunya a la teva butxaca. Conté gota de resina i va acompanyat d’un estoig negre.
3,50 €
Disponible