Make a move / Hi ha 11 productes

Tassa "Make a Move" 330 ml.

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Aconsegueix la tassa de l’Assemblea “Make a Move”. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya! Resistent al rentaplats (50º C) i apte per a microones. Mesures: 95 mm...
3,00 €
Disponible
Oferta!

Pack de 200 flyers A5 "Make a...

Reparteix els 200 fullets que diuen que l'autodeterminació és un dret, no un delicte. Que tothom ho sàpiga! Continuem treballant per l'autodeterminació i la independència de Catalunya. Paquet de 200 fullets A5 "Make a Move" (català)....
7,26 €
Disponible
Oferta!

Bossa roba negra "Make a Move"

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Porta la bossa de l’Assemblea “Make a Move”. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya! Mides: 38 cm d'ample x 40 d'alt (+ les nanses).  
2,00 €
Disponible
Oferta!

Mocador negre "Make a move"

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Posa’t el mocador de l’Assemblea “Make a Move”. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya! Composició: cotó-polièster. Material i processos 100% fets a Catalunya. Mides:...
1,50 €
Disponible
Oferta!

Motxilla bandolera "Make a move"

L'autodeterminació es un dret, no un delicte. Porta aquesta motxilla de "Make a Move". Motxilla de polièster 600 D. Interior encoixinat per a tauleta de 10". Butxaca interior amb protecció RFID i addicional per a mòbil. Entrada per a...
8,00 €
Disponible
Oferta!

Samarreta Make a move - Unisex

L’autodeterminació és un dret, no un delicte.  Posa’t la samarreta de l’Assemblea “Make a Move”. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya! Samarreta de cotó. Model unisex. Talles d’S a XXXL.
5,00 €
Disponible
Oferta!

Xapa "Make a Move" 38 mm

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Posa’t la xapa de “Make a Move” que inclou el logotip de l’Assemblea. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya. Subjecció amb imperdible. Mida: 38 mm de diàmetre.
1,00 €
Disponible

Clauer metàl.lic "Make a move"

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Compra el clauer de “Make a Move”, inclou el logotip de l’Assemblea. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya. Mides: 4 cm d'alçada x 3,5 d'amplada.
1,50 €
Disponible
Oferta!

Polsera silicona Make a move

L’autodeterminació és un dret, no un delicte. Posa’t la polsera de silicona de “Make a Move” que inclou el logotip de l’Assemblea. Reivindica cada dia el dret a l’autodeterminació de Catalunya.
1,00 €
Disponible
Oferta!

Pack de 200 Banderoles "Make a...

Reparteix les 200 banderoles que diuen que l'autodeterminació és un dret, no un delicte. És de paper estucat brillant de 150gr. Imprès per les dues cares. Mides: 95 x 23 cm.
15,00 €
Disponible
Oferta!

Domàs "Make a Move" de 1,5 x...

És tèxtil i té 5 vetes. Mides: 1,5 x 0,63 m. L’autodeterminació és un dret, no un delicte.
2,50 €
Disponible
Oferta!