Adhesius / Hi ha 11 productes

Adhesiu llaç groc vinil 4 cm.

Mostra la teva solidaritat amb les persones empresonades, represaliades i exiliades polítiques, així com el teu rebuig envers del retrocés en l'àmbit dels drets i de les llibertats. Enganxa l’adhesiu del llaç groc allà on vulguis. És...
1,00 €
Disponible

Adhesiu llaç groc vinil 6 cm.

Mostra la teva solidaritat amb les persones empresonades, represaliades i exiliades, així com el teu rebuig envers del retrocés en l'àmbit dels drets i de les llibertats. Enganxa l’adhesiu del llaç groc allà on vulguis. És ideal per...
1,00 €
Disponible

Adhesiu estelada blava onejant gran

Enganxa aquesta estelada blava allà on vulguis per demostrar que tu també vols la independència de Catalunya. És ideal per enganxar al cotxe o a la moto. Fins a la independència! Mides: 10 d'ample x 8 cm d'alt.
2,50 €
Disponible

Adhesiu estelada vermella...

Enganxa aquesta estelada vermella allà on vulguis per demostrar que tu també vols la independència de Catalunya. És ideal per enganxar al cotxe o a la moto. Fins a la independència. Mides: 10 d'ample x 8 cm d'alt.
2,50 €
Disponible

Adhesiu estelada vermella onejant

Enganxa aquesta estelada vermella allà on vulguis per demostrar que tu també vols la independència de Catalunya. És ideal per enganxar al cotxe o a la moto. Fins a la independència! Adhesiu amb tractament de gota de resina. Mides: 6,5 x...
2,00 €
Disponible

Adhesiu Assemblea estelada blava...

Passeja l’estelada de Catalunya allà on vagis. Enganxa aquest adhesiu de l’Assemblea de l’estelada blava allò on vulguis. És ideal per a cotxes i motos. Tractament de gota de resina. Mida: 4,4 x 2,7 cm.
1,50 €
Disponible

Adhesiu Assemblea estelada blava...

Passeja l’estelada de Catalunya allà on vagis. Enganxa aquest adhesiu de l’Assemblea de l’estelada blava allà on vulguis. És ideal per a cotxes i motos. Tractament de gota de resina. Mida: 3 x 1,7 cm.
1,00 €
Disponible

Adhesiu estelada blava onejant...

Enganxa aquesta estelada blava allà on vulguis per demostrar que tu també vols la independència de Catalunya. És ideal per enganxar al cotxe o a la moto.  Adhesiu amb tractament de gota de resina. Mides: 3 ample x 2,5 cm alçada.
1,00 €
Disponible

Adhesiu estelada vermella...

Enganxa aquesta estelada vermella allà on vulguis per demostrar que tu també vols la independència de Catalunya. És ideal per enganxar al cotxe o a la moto.  Adhesiu amb tractament de gota de resina. Mides: 3 d'ample x 2,5 cm d'alt.
1,00 €
Disponible

Adhesiu resina senyera

Enganxa la senyera de Catalunya allà on vulguis, el símbol del nostre país i sinònim de dignitat i perseverança. És ideal per enganxar al cotxe o a la moto. Adhesiu amb tractament de gota de resina. Mides: 6 x 3,20 cm.
1,50 €
Disponible

Adhesiu estelada blava onejant

Enganxa aquesta estelada blava allà on vulguis per demostrar que tu també vols la independència de Catalunya. És ideal per enganxar al cotxe o a la moto. Adhesiu amb tractament de gota de resina. Mides: 6,5 x 6 cm.
2,00 €
Disponible