Gorres / Hi ha 8 productes

Barretina Estelada
Esgotat

Barretina Estelada

Aconsegueix l’autèntica barretina catalana, i amb estelada blava incorporada! Màxima qualitat i feta a casa (Olot). De color vermell (barretina clàssica). Material: Acrílic. Talles (cm de circumferència): 48 cm.
14,95 €
Esgotat

Barretina Catalana Nadó

Aconsegueix l’autèntica barretina catalana! Màxima qualitat i feta a casa (Olot). Color: vermell (barretina clàssica). Material: Acrílic. Talles (cm de circumferència). Nadó: 37 cm (fins als 7 mesos).
8,50 €
Disponible

Barretina Catalana Infantil

Aconsegueix l’autèntica barretina catalana! Màxima qualitat i feta a casa (Olot). Color: vermell (barretina clàssica). Material: Acrílic. Talles (cm de circumferència). Infantil: 42 cm (de 7 mesos a 4 anys).
9,25 €
Disponible

Barretina Catalana

Aconsegueix l’autèntica barretina catalana! Màxima qualitat i feta a casa (Olot). Color: vermell (barretina clàssica). Material: Acrílic. Talles (cm de circumferència). Adult: 48 cm. Junior:45cm(4-11anys).
10,99 €
Disponible

Gorra "Cap a la Independència"

L’Assemblea té un gran objectiu,  la independència de Catalunya. Posa’t aquesta gorra de l’entitat i ajuda’ns a aconseguir el nostre gran objectiu, la independència! Mida ajustable amb veta adherent posterior.
2,50 €
Disponible
Oferta!

Gorra estelada brodada assemblea

Abriga’t amb la gorra de l’Assemblea. Encara que el clima sigui advers porta amb tu l’estelada. Perquè la llibertat s’expressa cada dia sigui on sigui. Fes que sigui teva! Acrílic. Talla única.
8,00 €
Disponible

Gorra estelada brodada...

OFERTA! Protegeix-te del sol amb la gorra de l’Assemblea. De mida ajustable gràcies al fet que disposa d’una sivella posterior. Deixa clar que vols la independència de Catalunya. Allà on vagis mostra l’estelada. Porta amb tu la gorra de...
10,00 €
Disponible
Oferta!

Ampolla de vidre amb funda de...

Hidrata’t amb l’ampolla de vidre de l’Assemblea. Va acompanyada d’una funda de neoprè, amb l’estelada estampada, que manté la temperatura de la beguda, faci fred o calor. La capacitat del recipient és de 500 ml. A més, el tap porta...
10,00 €
Disponible